Aktiviteter

Mediedeltagelse

25. november. DR Aftenshowet. Om kvinders frygt for overgreb.

19. november. B.T. Artiklen “Trods flere kvindelige borgmestre: Det er et demokratisk problem, at kvinder er underrepræsenteret

September. Jødisk Orientering

13. august. Touché Trender, Radio Loud. Om Kristian Hegaards afgang fra Radikale.

12. august. Aftenshowet, DR. Om at have hund.

9. juli. Touché Trender, Radio Loud. Om Naser Khader.

30. juni. Touché Trender, Radio Loud. Om politiet og Christopher.

28. juni. Ugebrevet Mandag Morgen, portrættet “Når universet ringer, tager man telefonen“. Om at bruge coronakrisen til at træffe store beslutninger om sit arbejdsliv.

8. juni. Touché Trender, Radio Loud. Om krænkeren fra Socialdemokratiet, om Holger Runes homofobiske råb og om at flytte på landet og finde lykken.. og løgnen.

25. maj. Touché Trender, Radio Loud. Om Brøndby-march, Eurovision og racisme.

6. maj. P4 Eftermiddag København. 27 min. inde og igen 38 min inde. Om sommerhjælpepakken.

4. maj. Touché Trender på Radio Loud. Om genåbningsplan, abortdebatten og Billie Eilish’ lingeriserie.

20. april. Touché Trender på Radio Loud. Om verdens omtale af Danmark som et racist-land, om man kan melde sig ud af samfundet og om Ekstra Bladets “moderering” på Facebook.

24. marts. Touché Trender på Radio Loud. Om de danske børn i Syrien, om drengen med fuckfingeren, der nu er fjernet fra statsministerens sociale medierustrationen og om kommende restaurantbesøg med brug af coronapas.

12. marts. Touché Trender på Radio Loud. Om Jes Dorphs foredrag, AstraZeneca og BT’s metoo-sag.

9. marts. Touché Trender på Radio Loud. Om Space Jam, miljøpartier og Radikales forslag om fri abort til polakkerne.

8. marts. Public Service på P1. Om kvindelige iværksættere. Kvindernes Kampdag.

28. januar. Cordua og Steno. Podcast. Nævnt grundet dagens citat i Politiken, 28/1. 21.30 min inde i første time.

28. januar. Touché Trender. Om at tavshedspligten for overgrebsofre i Australien ophæves. Om fuldskæg i sundhedssektoren. Om plejere, der har slået sten-saks-papir om at bade handicappede Birthe.

27. januar. Dagens citat i Politiken.

2020

22. december. Radio4 Morgen. Kl. 6.34. Jeg debatterer statens omstillingspulje og italesætter, at hjælpepakken er mere proforma, end den faktisk hjælper. Den hjælper i hvert fald ikke dem, der har brug for det.

16. december. Radio Loud. Programmet Touché Trender. Om Laura Lindahls post om IKEA-møbler, at DBU laver kampagner mod homofobi og vil spille VM i Qatar. Og om hvorvidt Instagram, med deres nye terms of use, deplatformer sexarbejdere.

15. december. Radio Loud. Programmet Touché Trender. Om instrukskommissionen, politikernes sociale medier og covid19-skepsis.

27. november. Portræt på Turisme.nu. Overskrift: “Jeg kan ikke bruge min energi på at have det dårligt over situationen…”

26. november. Radio Loud, programmet Touché Trender. Om Søren Brostrøms manglende mundbind, Mærsk-containere i Thailand og om en voldforherligende video.

17. november. TV2-dokumentaren “Vores Fordømte Forår”, afsnit 2. Jeg har filmet under covid19-nedlukningen og deler mine frustrationer, sorger og kamp for virksomhedens overlevelse.